Velkommen til Ferie & Weekendophold.dk

Velkommen til en verden af ophold og hoteller

Et wellnessophold er balsam for krop og sjæl.

Forkæl dig og dine kære med en weekend i lækre og afslappende rammer. Glem for en stund alt om tidsplaner, job og alle de tusindvis af andre ting, som fylder i hverdagen.

At tage på wellnessophold er at give plads til det essentielle.

Mens I nyder skønne spa-aktiviteter, god mad og smukke omgivelser kan I dyrke de ting, der for alvor giver mening i livet: Lange samtaler, sanselighed og - vigtigst af alt - samværet og intimiteten med hinanden. Kom helt ned i kroppen, og mærk hvordan du løsner op - både fysisk og psykisk.

Er wellness noget for mig?

Ja, wellnessophold er et format, der passer til alle. Er I en familie? Da vil I med garanti nyde at være væk sammen på en ny måde. Og vi lover jer, at børnene vil have en fest i poolen!

Det kan også være, at I er et par veninder, som trænger til noget intens kvalitetstid sammen. Her giver et wellnessophold jer helt sikkert de optimale rammer for at få snakket igennem, og for at nyde hinandens selskab på en ny og anderledes måde et par dage.

Wellnessophold er også utroligt populært blandt par. Måske har I årsdag og vil gerne fejre det på en særlig intens og sanselig facon? Eller det kan være, at I har fået mulighed for at nyde en børne-fri weekend hvor I kan have en sjælden romantisk stund, bare jer to?

Uanset hvad, så er der ingen tvivl om at I vil nyde et par dage med wellness, selvforkælelse og intens afslapning. 

Rigtig god fornøjelse.


Add Content Block

Copyright  FerieOgWeekendophold.dkmail@ferieogweekendophold.dk