Weekendophold for 2

Er I to, som trænger til at forkæle hinanden? Har I lyst til bare at kunne nyde hinanden i et par dage, alt imens I glemmer alt om ni-til-sytten, tøjvask, madpakker og skærmtid? At spendere en weekend i tosomhed i de dejligste rammer, er en perfekt måde at undslippe hverdagen for en kort stund.

Nyd lækker mad og smukke omgivelser sammen, mens I tilbringer tiden med sanselighed, gode samtaler, nærhed og intimitet. Brug dagen med lange gåture, wellness, tale og læsning – og afrund det hele med en lækker middag med et godt glas vin og glimrende betjening.

Vi har sammensat en lille selektion af nogen af Danmarks absolut bedste weekendtilbud til jer her på siden. Og her skulle der være noget for enhver smag.

Er I til dragende naturscenerier, sølvtøj og fornemme omgivelser? Tag da et kig på vores udvalg af eksklusive slotsophold.

Det kan også være, at I er til kurbad og massage? Da kunne I tænkes at være typerne på en vaskeægte spa-weekend med masser af luksus og wellness.

Eller måske I er to, der elsker at udforske en ny by? Da kan vi anbefale, at I studerer vores selektion af kroer og hoteller med urban beliggenhed i en af landets mange hyggelige byer.

Kort sagt: Uanset om I er et romantisk par, to gode venner, eller måske en mor og datter-konstellation, så er et weekendophold altid en eksklusiv måde hvorpå I kan finde ro til at nyde tiden sammen. Under et weekendophold kan I for en tid glemme alt om arbejde, familieliv, praktiske opgaver, og alt hvad der ellers kendetegner hverdagen – på godt og ondt.

Sig farvel til stress og jag, og lad jer synke ned i roen og fordybelsen sammen.